Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čak ću i onog Damira istrpiti zbog Jadranke ^^
Joj mojne mi damira
Pa vama stvarno niko nije vrijedan paznje...ukusi su razliciti,al sad stvarno pretjerujete!!!! Damiru svaka cast!!!!!
Kod nas čovjek, kad naraste malo više radijatora, odmah naiđe na one koji ga žele vratiti na onu njihovu i njegovu visinu DAMIRE samo nastavi !!!
Vanja Muhovic ima govornu manu,ali pjeva brate sevdalinku , razvaljuje. Damir ne zna pjevat\'
ma ko vam je taj Damir
ako damir ovako nastavi nece ostati ni jedna sevdalinka a da je on nece pokvariti!! ima li iko da tom momku kaze da ono sto radi jednostavno ne valja! ovi sto ga zovu na koncerte, festivale ili sta vec cine to ono, hajde neka ga, neka pjeva pa kako god! e tugo...
Pa valja li vama iko? (za ove koji piskaraju komentare)
Gondje ruzo u zelenom sadu, lijepo li mirises u hladu, ........................................... Ako vam se Damir mnogo i ne gleda, poslusajte onda Damirovog deda.
Damir je stvarno katastrofa, a Jadranka je odlična. Ne znam samo otkud ovaj spoj, dajte oragnizatori razdovojite ih molim vas, tada ću doći, ovako, ne bih da svoje uši param !!! Sa Damirom ovo će dobiti naziv \'koncert za sladokurce\' a ne \'sladokusce\' :)))
mislio sam da samo meni ovaj damir svaku sevdalinku pokvari
sine damire ne sramoti me ,nadji dje u firmu se uvali ne sramoti mi obraz s tom dernjavom