Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije pametno slušati glasine, propusti se sva zabava :) To nije istina.
Više Žera voli Sarajevo nego 90% pridošlica \"sarajlija\",a to što je sticajem okolnosti morao napustiti rodni grad Žera je najmanje kriv.Crvena Jabuka legende YU scene jošsu uvijek bolji od 90% novih prolaznih bendova.
Od svih tih rokera iz 80tih jedino je Tifa ostao pravi Sarajlija.
Zera vec odavno nema nikakve veze sa Sarajevom, a i bolje je tako, jer one bljuvotine sto on pjeva bolje da se i ne pripisuju Sarajevu. Fini Zagreb, prima nas otpad, pocev od Kemala Montena preko Zere itd.
A šta ako krov propadne, čula sam da je i u sali ploča napukla! Ko je hrabar nek ide.
Žera je sarajevska legenda.
Ma kako bi Vama covjek ugodio? Eto, napravite vi sastav dostojan starim rock grupama. Crvena Jabuka i sad je odlicna. Naslusate se onih prica od starijih, pa vi kao pametni, vi znate sta je dobra muzika. Ako Vam ne odgovara - ne slusajte.
Sa Zijom su bili najbolji,dok je kasnije još Zlaja bio bili su dobri...ali ovo danas je smiješno nazivati Crvenom jabukom.
Jedan je bio Dražen Ričl Zijo.