Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zato sto se slusa u cijeliom svijetu, zato je eto i tebi dobra ta muzika, a da nije - nebih je ni ti volio. Eto koliko ti imas sluha, kako nemas svoje glave i pameti i ko ovca trckaras gdje ti se kaze. JA fakat neslusam nikako narodnu vec stranu muziku, svoju narodnu samo poslusam kada je stvarno hit u pitanju i da me zelja mine. Ali ovo ako je amerikancima/englezima/svijetu hit, ta masa nije ogluvila vec je glupa i jede ono sto im se servira od medija.
ah da evo sad su poceli komentarisati narodjaci sa svojim jako ekskluzivnim ukusom za muziku... ova pjesma se slusa u cjelom svijetu... a sako polumenta ne... et samo detalj
O ovome je odlucivao BRITANSKI casopis New Musical Express i njegovi citatelji...
Realno, ja pola ovih pjesama nisam ni cula. Crazy in love je najobicnije smece od zvuka kojeg prati jos gori spot. \"Halo\" je milion puta bolja pjesma koja ima pricu i divnu muziku. Dajte, kad su Amerikanci imali smisla za lijepo??? Pozdrav!
tuga od \"hitova\" ovo će sve pasti u zaborav mnogo prije nego prođe decenija :)
Ma odron teshki. Nista bez 80tih, tada se muzika jos i svirala na muzickim instrumentima makar. Norah Jones, John Mayer su OK ali slabo je spram starih kvaliteta.
Sta je @merso, nisi jos otisao na pelcovanje?
Iskreno mislim da njima treba dobra dijeta decenije.
konto sam da ostavim komentar i da napisem da pjesme nisu lose al da outkast tamo nema sta da radi. ali kako sam pogledao na par songa i cuo sam blur, ma nekontam ovi ameru su totalno ali totalno retardirani. POSLUSAJTE I POGLEDAJTE BLUR I SVE CE VAM BITI JASNO.
Ja sile i decenije...
sve u qrcu...........menso pogotovo!
DEBELA JE !
svaka ova pjesma ima retardirano spelovanje u rijecima ili naslovu pjesme :) hahahaha, ovo su neki mafija geto sudije odlucili :D
JA PJESME I GOVANA
Nisi daleko od istine.