Nova postava
19

Colonia predstavila novu pjesmu i spot "Maskenbal"

Klix.ba
Hrvatska grupa Colonia predstavila je svoj drugi singl sa novom pjevačicom Ivanom Lovrić. Pjesma se zove "Maskenbal" i objavljena je za izdavačku kuću Croatia Records s kojom je Colonia potpisala ekskluzivni ugovor.

Ivana Lovrić blistala je u seksipilnom crnom odijelu, dok Boris Đurđević u elegantom stylingu nije skidao osmijeh s lica, a oboje nisu krili radost i zadovoljstvo zbog izlaska novog singla. Novi singl grupe povratak je starog, originalnog Colonijinog zvuka uz moderno upakirano zvukovlje i romantični saksofon, a to je jasno svima čim čuju prve taktove pjesme.

"To je to, to sam ja. Ovo je poklon svim fanovima Colonia zvuka, pjesmu sam napravio tako da Ivana svojim glasom, ali i ja mojom muzikom, stihovima i aranžmanom, odvedemo publiku u svijet intrige, misterije, uz dašak nostalgije i romantike", rekao je muzički producent i kompozitor te osnivač grupe Boris Đurđević

Ivana je poručila da je presretna.

"Reakcije na novi singl su fenomenalne! Zahvalna sam fanovima što su me prihvatili. Vjerujem da smo Boris i ja napravili odličan posao i prenijeli emociju, jer jedino ona može zarobiti srca slušatelja!", izjavila je pjevačica grupe Colonia.

Pod rediteljskom palicom Darka Drinovca za singl "Maskenbal" u Hotelu Trakošćan snimljena je misteriozna i slojevita priča o licima i naličjima ljudi u intimnim odnosima, posebno kada se nađu u svoja četiri zida, daleko od pogleda javnosti.