Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet Klaus kamiondzija farba raju. Nije dosta sto je izlevatio nekoliko puta. Mora da je ponestalo love za zamjenu kardana i poluosovina. :) Dok je ovaca, prodavace se i makaze za shishanje.
karte mozete vratiti u domu mladih, od 26.4 je pocelo vracanje karate, nas 10 smo vec uzeli novac... Za paket, morales+cox, dobit cete 30 KM... Ostalo, po cijenama po kojim ste kupili.. Eto, uzivajte :)
Da hoće Ekrem doći zvijezda Kanade i Amerike a ne ovaj drugorazredni puštač ploča.
Ja bih više volio da nam dođe Courtney Cox
you may wait a month,a year,but Cox isn\"t comin here!
the sky is up, that is known by all,even a child knows that fact!
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Pipo/114970478518469?ref=ts
Vala isto da Tito dolazi u Sarajevo!!! Cox dolazi, Cox ne moze doci, Cox ne moze uhvatiti avion, Cox ovo, Cox ono, vise mi je pun kofer Coxa! I dobro Vas je vise s tim clancima o njemu, ako nemate sta pisati pisite o ekspanziji svemira, sigurno bi bili citaniji clanci! Ne zamjerite, ali \"vala\" vise dosta i njega ;)
morete cekat 5 dana, mjeseci ili godina, ali coxa neeemaaaaaaaa
what\'s up nigga xD
A hoće li držati koncert i u i.Stočnom
Vaoo.... Cox u Sarajevu, mora da je srozan na najniže grane u svojoj\" karijeri\" pa u Sarajevo dolazi.
GDJE SE VRACHAJU KARTE ?
Da ne zna neko gdje da vratim kartu?
E ako je Hana rekla, onda je to završena stvar !!!