Novi termini za party
0

Carl Cox dolazi u Sarajevo 9. jula ili tokom SFF-a

Piše: A. K.
Carl Cox
Carl Cox
Jedan od najvećih DJ-a svih vremena Carl Cox nastupit će u Sarajevu ili 9. jula ili tokom održavanja Sarajevo Film Festivala, potvrdila je za naš portal Hana Hadžiavdagić, portparol firme Pro Lux.

Prema njenim riječima, firma Pro Lux pokazuje veće zanimanje za termin tokom SFF-a zbog njegove atraktovnosti i velikog broja gostiju koji u tom periodu borave u našem glavnom gradu.

Uz velike napore, budući da je Carl Cox zauzet do maja 2011. godine, Carlov menadžment je specijalno za Sarajevo napravio "re-schedule date" za ova dva datuma.

Na partyju koji je ipak održan 16. aprila svi posjetitelji imali su besplatan ulaz, tako da vlasnici kupljenih ulaznica za taj datum ulaznicu mogu iskoristiti u navedenim terminima.

Kako saznajemo u toku je i zamjena ulaznica koje su ljubitelji Coxa kupili za party 16. aprila.

Podsjećamo da 16. aprila Carl Cox nije došao u Sarajevo zbog zabrane letova širom Evrope uslijed oblaka vulkanskog pepela koji je stigao sa Islanda.

Uprkos naporima da pronađe način da doputuje u naš glavni grad, Cox je bio prisiljen odgoditi svoj nastup u Sarajevu, a svojim fanovim obratio se putem video linka izrazivši svoje žaljenje i nadu da će se uskoro vidjeti sa publikom u Sarajevu.