Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlično :-) www.renesansnakraljevstva.com
bubnjar preodvratan lik
Mora bit da te nije htio prasnut nekad u proslosti pa ti gledas sta bubnjar radi pored nako fine zenske :).
Gabri mene koju je od vas prsno koji ili nije, ono sho sigurno znam da gabori i gaborke koji ne mogu u ogledalo da se pogledaju od ljepote svoje najvise komentarisu i palamude po netu jer ih u stvarnom zivotu niko ne benda dva posto :)
Odlicno momci... Pjesma zarazna i za plesanja... :D svaka cast...
Sjoo komentatora odje brate, sve muzicki kriticari, inteljektualci, nisam neki fan ove mjuze, ali brate ekipa je uradila sjajan poso. Ja, ko najveci laiki, i cujem a bogme i vidim da je to fanstasticno, ali sa ces ove nase bosnje su i od Andrica pravili lakrdiju, da ne idem dalje. Uglavnom, bravo ekipa, puna podrska, pustite ove cyber kompleksase/ice i furajte svoju veselu furku!
oprašio bi ja ovaj suncokret :D
Bravo Mahe!
Muzicki jako oskudno, čak je i demo verzija bolja od ovog. Ali neka se nesto radi, i to je ok.
jo vokala...meni ovo malo tukne na stari haustor ne znam jel i ostalima...
cista kopija Haustora
Svaka cast, samo naprijed momci. :)