Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🐱
Sva prijateljstva su dobra osim sa Kinezima. To je kao kad si prije 600g pregovarao sa otomanskim carstvom, i danas samo u problemima.
@Antipatetik Hrvati u u EU i NATO a nama se smješi mali šengen. Vi baš nekontate ko je ovdje izdajnik. Bezcarinska zona podrazumjeva i ukidanje granica između Srbije i RSa. Ali sve paše osmanskog carstva na ovim prostorima su bili Srbi, Veliki vezir Mehmed paša Sokolović, Hasan paša Predojević, i mnogi drugi... Tako da su oni prevagnuli.
Sad će Srbi udariti na kineze
Ni hao braco nasa 🇨🇳🇧🇦💪
Free Tibet!
Lijep gest 😊
Jeli ovo nešto iz TLN.. kakvi kinezi ba? kakvi prijateljI?