Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, jeste li skontali da je zabranjeno komentarisanje Lakinog koncerta, a prije toga i vijesti o koncertu. Sta vam govori ta cenzura osim da je Sarajevo-x medijski pokrovitelj ovog PROPALOG KONCERTA ??? Bila moja rodica sa kcerkicom od 6 godina i kaze zena da je bilo katastrofalno malo publike (Sarajevo-x je uvelicao broj jedno 5 puta), ako se sva ta djecurlija moze nazvati publikom.... Ali FGR veze ocito rade super i komentari su zabranjeni. UZAS!
Danice, nije ti mjesto ovdje - razguli kod Dare, Cece, Mare, Seke, ... Zalutala si...
Onda smo mi svi idioti a ti genije
Stvarno trebas biti totalni lokalni idot pa da uzivas u ovoj muzici.
aha, kako znas da je iz njegovog dzepa? treba li i tebi da trazimo?
\"Koncert je bio pod pokroviteljstvom načelnika Općine Bosanska Krupa Armina Halitovića.\" Iz njegovog dzepa?
Nastup je bio fantastican osim sto su nam pod nos gurnuli dva sata neozbiljne svirke nekakvih djecijih grupa, steta jer su pred sam pocetak nastupa MSR negdje oko 23 sata, mnogi parovi sa malom djecom napustili koncert kojeg je zbilja vrijedilo poslusati. O MSR sve najj, a organizacija FLEKA