Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je to u redu i svi se slazu da je osoba za zatvora i itd itd ali u njenom slučaju i u slučaju jos miliona djevojaka koje izaberu sebi za muzeve i momke slične...jeste ONE SU IH BIRALE SAME SEBI... oni su im bili cool, mac.ho, se.xi, je.bo.zovni itd itd a ne nekakvi fini momci koji bi ih pazili...e pa kad biras monst.ruma za partnera, živi s tim i um.ri s tim ko te ebe gdje si imala oči. :-)
Kako ce nepismen coe\'k napisat knjigu?
Ma mrs u p... m...!
Sta je njoj bilo pa se svezala za ovu budalu, hajd pogrijesila ALI skoro 15 godina je bila s njim u braku??????????
Ovaj stvarno nema stida ni obraza, to treba odstrijelit pod hitno.
u pravu si, imala sam jednu takvu vezu, tesko je istini pogledati u oci, nazalost, a to da su ti muskarci seksi, macho, i ostalo je daleko od istine, nisu nista od toga, oni zale sami sebe i imaju jake komplekse i traume,to je poremecaj
je.bla vas i bobi kristina i vitni i bobi braun. znatel vi sta drugo pisat?
Smece...
Pa ovi sa sax.a kad se uhvate nekoga, ne popustaju, sve dok ne iscrpe sve moguce zivce posjetilaca potala! Samo ponavljaju jedne te iste likove! Dojadili ste sa ovim glupim amerima! Fuuuuuuuuuuuuuujj!
Dokaz,vise da nije tacno,kad kazu da je covijek zeni ,najbolji prijatelj..et,hoce da isprica,tajnu koju mu je ona povjerila!!!!!!!
Karakteran mladic.