Zanima ga samo novac
0

Bobby Brown želi napisati knjigu u kojoj će otkriti Whitneyjine tajne

Sarajevo-x.com
Bobby i Whitney su imali turbulentan brak
Bobby i Whitney su imali turbulentan brak
Dok svijet još uvijek tuguje za Whitney Houston, njen bivši suprug Bobby Brown već planira kako će prodati prava na knjigu u kojoj otkriva i njene najmračnije tajne.

Ideja o knjizi nije nova. Brown je već ranije pokušavao prodati knjigu o životu muzičke dive s kojom je bio u braku 15 godina. U to doba niko od velikih izdavača nije bio zainteresiran da otkupi prava, no, kako Whitney više nije među nama, situacija se promijenila.

"U 2008. godini interes za knjigu nije postojao, jer Whitney nije bila u centru pažnje javnosti, ali nakon njene tragične smrti, situacija na tržištu se promjenila i vrijeme je za knjigu koja detaljno i iskreno daje uvid u njen život", kazao je jedan od izdavača Huffington Postu.

Ako Brown uspije unovčiti priču o zajedničkom životu s Whitney, između njega i pjevačicine porodice bi mogao izbiti pravi rat.

Poznato je da rodbina i prijatelji pokojne Houston njega krive što je muzička diva krenula stopama droge i alkohola.

"Radi se o čovjeku koji je napustio sahranu bivše supruge, jer mu se nisu svidjela sjedišta u crkvi, a na dan njene smrti je održao koncert, ne da bi joj odao počast, već da bi bio plaćen. Novac je jedini razlog zbog kojeg sada želi napisati knjigu", tvrde članovi Whitenyjine porodice.