Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad kazes "trubaci" meni se stvara slika u glavi: tenk i na njemu lica u fantomkama i uniformi, ispod srpskih trobojnica. i evo godinama kada cujem srpsko improviziranje na trubi, ja ne mogu pobjeci od te slike. inace truba je odlican instrument, ali u drugim kulturama :)
opcenarodno narodno veselje pa onda na house party u hacijendu ili rok svirku u city pub!!! smijesno...
Zašto su na SFF dovodili Ćetkovića i trubače.!? Pored onako dobrih bendova ovi svirači nisu bili potrebni. Dvije sedmice godišne urbane muzike i morali su i to da zeznu
ne moze kod nas bez nacionalizma da ga j...š!
joj evo vratio namse ovaj autobus stoje isao iz Mokrog na naseg Bobana kazu da im je bilo kouGuci. Ovoj mi koni sisatojSanji otaple sise skakuci uz simponije tako kaze.
muslimanke, srpkinje i hrvatice ujedinite se u svetom cilju - prve svjetske liberalne orgije na otvorenom - da budemo prvi u svijetu
kako li su beretkice i svrakic ovo podnijeli?