Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TIT JARANE STA MAJI TI NISI DOBRO CIM KAZERS DA ACDCNIJE NAJBOLJI BEND.A VELIKI POZZZZZZZZZZZ ZA SINDU
ACDC JE DOBAR BEND ALI JE MATALIC NAJBOLJI POZDRAV ZA SVE OD TITE I SINDE.MI SMO BLIZANCI POZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
dize mi se kosa kad procitam neke komentare tipa a nije bas nesto.....pa daj molim te.....album je fenomenalan..........svi koji misle suprotno sigurno ni ne slusaju rock
dovjesti ih u sarajevo kao u2, deep purple...
HALID kralj
Kraljevi
Mala Srpska Prodavnica srpski suveniri, nosnje, zastave majice, kape, kokarde (!!!!!!!!!!!), blagoslovi www.malasrpskaprodavnica.com Zivjela demokratija i ekonomija na Sarajevo-x nacin. Hvala vam puno na ovoj reklami. A AC/DC, zadnji dobar album - \"Highway To Hell\", nakon njega \"polu-dobar\" \"Back In Bleck\"...i onda sranje i nistavilo.... Zivje(h)le (H)ilahije (H)i K(H)aside! :))
Dolaze ILAHIJE I KASIDE,pa svi LA\"H\"GANOna koncert . Nema Sarajevo tu masu za R&R. Nekad bilo ,sad multieticno.
da hoce peppersi doc :D
nakon sto je Iggy Pop otkazao svoj koncert, i nakon sto ste izudarali i rastjerali posjetioce queer festivala, nacekat\' cete se da vam neko odrzi koncert u Saraj\'vu!!!!!...Samo nek vam Islam propagiraju, pa ce vam svi letit u posjetu.....al malo sutra..
Album moze proci ali nije nista posebno. Tako mi se cini nakon prvih slusanja ali mozda legne dobor nakon sto ga malo podrobnije svarim. I Admin bi trebao ispraviti gresku u tekstu, valjda je mislio ovaj bend umjesto ovaj album u rečenici \"a u Britaniji je ovaj album nakon 28 godina doživio veliki uspjeh\" !
ej sarajvo imam prijedlog... ajmo dovest ac dc u zetru... hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah... ali predgrupa da bude abid sakalaš... hahahhhahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah.. majko moja gdje ja zivim grob te jebo..
Ne. Ovo nije AC/DC kakvog ste navikli slusati. Oni su danas mnoooogo mnooog bolji, zreliji i sa osmisljenijom idejom. Bolji nego ikada ukratko.
Odličan album. AC/DC u svom prepoznatljivom stilu.
Pravi rock n roooooooooooooooooll. Rock forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!