Dvosatni spektakl
82

Beyonce ponovo okupila Destiny's Child na prestižnom festivalu Coachella

Klix.ba
Kelly, Beyonce i Michelle (Foto: Instagram)
Kelly, Beyonce i Michelle (Foto: Instagram)
Beyonce je sinoć dvosatnim spektaklom počastila publiku prestižnog festivala Coachella koji je zvanično otvoren 13. aprila. Vrhunac večeri bio je kad su se američkoj divi na sceni pridružile Kelly Rowland i Michelle Williams, njene bivše koleginice iz legendarne ženske grupe Destiny's Child.

Kelly i Michelle pojavile su se među vojskom plesača i zapjevale s Beyonce hitove "Lose M Breath, "Say My Name" i "Soldier". Njihov zajednički nastup nije niko očekivao, niti je bio najavljen, što je publiku u potpunosti iznenadilo.

Foto: AFP
Foto: AFP

Njih tri nisu se zajedno pojavljivale na bini od Beyonceinog nastupa na Super Bowlu 2015. godine.

Beyonce je uvijek dovodila Kelly i Michelle na svoje velike nastupe što je, prema komentarima njenih fanova, još jedan dokaz njene veličine i odanosti grupi u kojoj je napravila svoje prve korake u karijeri.

Festival Coachella ove godine će trajati do 22. aprila i očekuje se da će ga posjetiti skoro 300 hiljada ljudi. Pored Beyonce, zvijezde ovogodišnjeg festivala su Eminem i The Weekned. Publiku u Californiji zabavljat će i Kygo, Jamiroquai, St. Vincent, David Byrne, Post Malone, Portugal, The Man i mnogi drugi.