Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast cuj varo je sa "razlicitim zenama" hahahaha google je cudo! Znaci diskiminacija crnih zena od strane crnaca?
Ja ne znam dokle ce se vise ovi vadit na taj diskretni rasizam, o zapostavjenim crncima i sl. Nek pogleda spotove svoje kolegice Rihanne (muzare Jay Z)ili one Nicki Minaj, sve ce joj biti jasno. Oni sam sebe nazivaju "niger", nema spota i pjesme gdje to ne spomenu, guzovi i sise na sve strane i onda pricaju o postenju! Cim udju u 30 god i kad rode dijete, onda krenu pricat o postenju, a proslost kao nije bitna! Svi su oni isti, gladni za slavom i parama, kasnije kuku lele.
Ja sam odrasla uz pjesme Destini Child, pa kasnije nje.Mozete pricati sta hocete, ona je top.Umjetnik u svakom smislu.R&B predvodnik, plesac vrhunski i glas prelijep.
Jadna ako je muz ostavi nece za hljeba imati ,nezaposlena, zivi u getu, dijete gladno. Ipak ona je smogla snage odati pocast potlacenim crnim zenama sa porukom da I one mogu mlatiti guzicom I trpiti prevaru....eh patetike.
@Hajzenberg sam si sebi dao odgovor. Jedna uspješna samostalna i pametna žena nikada neće zavisi o nekom drugom pogotovo trpiti muzeve ucestale prevare ako iole ima dostojanstva. Ona nije potlacena osim u svom braku a to je sama izabrala. Pozivati se na potlacene zene a sama promovise isto (pogledaj njene spotove zadnjih godina) pateticna je prica zarad bolje prodaje albuma.
Cuj Jay Z vara...ma ne bi on,kakvi...
"Lako je glumiti poštenje kad te niko neće". Ne znam ko je rek'o ali je tačno!
malo koji person nevolem kao ovu beyonce što ne volem... i njenu "muziku"... uzmeš brate portishead, moloko, sade, bjork, skunk, air i tome sl., i slušaš originale a ne ovu "napaćenu" ... crnkinju... u njenim pokušajima alternative ....
ja i radiohead, massive attack... itd..
svaka ti je zlatna!!!
mala garava potlacena.