Zvjezdani sunovrat
2
Bestidna prevara Alena Islamovića
Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ko su te crnčuge, jesu li poznate?
Popi*am ti se u sred usta, direktno na jezik!
Sjoj,al bih ja opalio ovu vostanu merlinku!
bijelo dugme je TURBO FOLK, alen islamović je TURBO FOLK...
Levati iz Avaza. Baš mi je drago.
kakav papak
3 puta dnevno Ginko forte za ove sto su zaboravili paljenje americke ambasade zajedno sa zastavom
jedan dobronamjeran savjet za skleroticne koji su zaboravili ne tako davna desavanja u Beogradu: paljenje americke zastave i paljenje americke ambasade izvrseno je u BG! Zaboravljas, zaboravljas...
znas da se izdaje toaletni papir na kojem su stihovi iz kurana. ne izdajem ja, ali sam cuo stvarno! hocete sada izdati fetvu i paliti americke zastave ???
@James mladicu, pardon, Mladicu, nije lijepo vrijedjati prezime kojeg nose clanovi obitelji Islamovic - supruga Marijana i djeca.
covjek vas je posteno zeznuo. kao prava novinarska ekipa, treba da provjerite informaciju prije sto je objavite.
E nek je bas. Kad svi u bosni mute, sto ne bi on. Mr..
dugmiće sam slušao samo dok je ŽELJKO BEBEK pjevao. sve ostalo je kao da na fiću stavite mercedesov znak.
haj sta fali....malo se zayebava covjek :D
Je l\' ovo Sa-x ozbiljno? Buahahhahahhahahhaha. Boze, boze, na sta smo spali. Kakva neozbiljan, povrsan, mahalski komentar ... ocigledno od nekoga ko apsolutno nema smisla za humor. A ni inteligencija mu nije jaca strana. E, moja novinarska \'profesijo\'.