Zvjezdani sunovrat
2

Bestidna prevara Alena Islamovića

Sarajevo-x.com
I drugi su se slikali sa 'Jacksonom'
Nakon što je portal Sarajevo-x.com otkrio da je 'Dnevnom avazu' nekada slavni pjevač Alen Islamović poslao lažnu fotografiju na kojoj se nalaze on i holivudski glumac Samuel L. Jackson, vijest o ovom 'uspjehu' proširila se regionom. Počelo se pojavljivati sve više onih koji su se na istom mjestu slikali sa Jacksonom, istim onim voštanim ispred muzeja Madam Tussaud u Los Angelesu.

Kako smo već izvjestili, nakon uspješne turneje po Kanadi i SAD-u sa sastavom "Kad bih bio Bijelo Dugme", Alen Islamović je redakciji "Dnevnog avaza" poslao je fotografiju tvrdeći im kako je susreo slavnog glumca Samuela L. Jacksona i fotografirao se s njim.

Nakon otkrivanja ovog pokušaja prevare javnosti, Alen Islamović nije se oglašavao u javnosti, ali zato stižu brojne reakcije i fotografije koje pokazuju da je Islamović uistinu slagao da se slikao sa slavnim glumcem, te da još uvijek nije jasan ovaj krajnje amaterski način pokušaja njegove vlastite promocije.

Tako je do naše redakcije stigla nekolicina fotografija ljudi koji žive u Americi, i koji su se na istom mjestu slikali sa Jacksonom, koji izgleda kao skamenjena i beživotna pojava. Drugačije očito nije ni mogao jer je bio samo figura ispred muzeja s kojom se bivša zvijezda Bijelog dugmeta namjeravala na brzinu proslaviti.