Nakon rock dvoboja
0

Banjalučki DFK premalen da primi fanove grupe S.A.R.S.

Piše: D. T.
(Foto: V. Stokić/Klix.ba)
Klub DFK u Banjoj Luci sinoć je bio pretijesan da primi sve koji su željeli da slušaju popularni beogradski sastav S.A.R.S. , koji je nastupio u sklopu drugog polufinalnog koncerta Programa Jaeger Music Night 2012.

Tokom sinoćnjeg takmičenja u Banjoj Luci snage su odmjerili grupe Filling Silence i Karma Guru, a S.A.R.S. je nastupio kao specijalni gost rock dvoboja.

Publika, koja je sinoć slušala Filling Silence i Karma Guru za ove bendove mogla je da glasa tokom same svirke, ali i putem web site-a JaegerMusicNight.ba i na Facebook stranici Jägermeister Bosna i Hercegovina.

Glasanje na web i Facebook stranicama trajaće još dvije sedmice, odnosno do 19. oktobra, a pobjeda u jednom obliku glasanja bendovima će donositi po jedan bod, dok će sastav koji osvoji dva od tri ili sva tri boda ptići u finale Jaeger Music Night 2012.

Nakon dvoboja u Banjoj Luci publika će odlučiti i o drugom bendu koji će se plasirati u finale Jaeger Music Nighta 2012: bend Filling Silence ili bend Karma Guru će se sukobiti sa prvim izabranim finalistom, bendom Big Brothers, u velikom finalu.

Ulaz na svirku bio je besplatan, ali su se vrata banjalučkog DFK nešto prije ponoći morala zatvoriti, jer je klub bio potpuno ispunjen fanovima S.A.R.S.-a. Tako je veliki broj obožavatelja ove popularne srbijanske grupe ostao je ispred DFK kluba.