8. septembra
29

Veliki rođendanski koncert: S.A.R.S. i drugi izvođači nastupit će ispred Bingo City Centra Sarajevo

Bingo City Centar Sarajevo slavi svoj treći rođendan
Bingo City Centar Sarajevo slavi svoj treći rođendan
Popularna muzička grupa S.A.R.S. oduševit će publiku na velikom koncertu koji će se povodom trećeg rođendana Bingo City Centra održati na parkingu ispred ovog prodajnog objekta.

Grupa S.A.R.S. će prenijeti svoj jedinstveni muzički spoj rocka, popa i elektronike i zagarantovano podići energiju na neviđen nivo. Njihovi hitovi kao što su "Buđav lebac", "Rakija" i "Lutka" postali su himne generacija, a sada će ih publika moći pjevati uživo 8. septembra ispred Bingo City Centra.

Nevjerovatan je lineup izvođača koji će rasplesati i raspjevati posjetioce taj dan. Veseli "reggae" Frenkie, zarazni ritmovi i pozitivna energiju koju Cunami Flo nosi sa sobom, inteligentni tekstovi i fluidni rep Kontre samo su dio ovog jedinstvenog događaja.

DJ Forora zagrijat će atmosferu, a unikatan spoj različitih žanrova i kreativnih eksperimenata koji će osvojiti srca prisutnih donosi Macha Ravel, dok će Black Beriz dodati dozu alternativnog zvuka i autentičnosti svojim nastupom. Nastupi izvođača planirani su za 18 sati.

Svojom veličinom i kvalitetom ponude Bingo City Centar (BCC) već tri godine za redom predstavlja neponovljivo iskustvo shoppinga. Od petka, 8. septembra, pa sve do nedjelje, 10. septembra, posjetioce očekuju fantastični popusti u trgovinama. Bez obzira jeste li ljubitelj mode, tehnologije, ili kulinarstva, sigurno ćete pronaći nešto što će vas oduševiti.

Partneri BCC dodatno će obogatiti doživljaj, Red Bull će osvježiti posjetioce svojim energizirajućim napicima i posebnim promocijama, Menprom će ih razmaziti ukusnim roštilj specijalitetima, dok će Heineken, Gordon’s, Johnnie Walker, Smirnoff, Karlovačko, Maraska i Juicy upotpuniti ovaj događaj.

"U protekle tri godine pružili smo izuzetno iskustvo vrhunskog shoppinga, nezaboravnu zabavu i neponovljive trenutke. S nestrpljenjem iščekujemo mogućnost da s našim cijenjenim posjetiocima podijelimo radost i slavlje. Hvala vam što ste s nama i veselimo se još mnogim godinama zajedno", izjavili su iz Bingo City Centra.

Za više informacija pratite Bingo City Centar na web stranici i društvenim mrežama.