Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjo klanjaj i kad nije ramazan i ne slavi bajram uz muziku i koncerte, zar ste toliko neupuceni u nasu vjeru Allah vam se smilovao.
Ma to odmah ukljuci PINK i Grand Paradu...
Sad ce te prozvati vehabijom jer si udario na tradiciju jer ipak nasim ljudima tradicija je jaci argument od Kur'ana i hadisa.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bajram serif mubarek olsun
Meni definitivno smeta taj Azijatski ton u pjesmama. Zasto ne pjevati normalno pjesme o Bajramu i sevdahu kao sto su to cinili Safet Isovic ili Zaim Imamovic?!
Ja nisam ljubitelj arapskih pjesama, mi Muslimani treba da pjevamo nasu bosansku muziku, sevdah. Sta ce nam arapska muzika? Oni su druga kultura od nas, uopste ne pripadamo jedni drugima.
Islamski zajednica ili grand, nisam ni ja vise siguran 😆
zar nisu mogli ove godine preskočiti radi patnje i ubijanja stanovnika Gaze,bar smo mogli to uraditi pa da kazemo da smo nešto uradili prestali se zabavljati dok drugi ginu
@senc…humanitarni koncert. Sav prihod ide Gazi. Procitaj nekad tekst a ne samo naslov.
kad će biti na youtube?
Palestina kao nepresušan izvor pranja novca. Mjesecima do njih ne dolazi pomoć, a i dalje je oportunisti sakupljaju. Užas kao takav.
Bilo je predivno
Pa ilahije milion puta ljepse i bolje nego grand i ostale gluposti cime se drugi hrane, a o zadrugama i tome slicno da ne govorim
Otkad je Bajram blagdan, šou.
Komentari ocekivano depresivni, kao i na svim drugim clancima. Ovakvi koncerti se jos barem od 2000ih održavaju širom BiH, ali je to bilo neko ljepse vrijeme kada se ovdje nije imalo toliko pristupa internetu, pa nismo imali ni ovolike filozofe i mudrace da sprovode negativu na sve i svasta!
Bolje ovo nego da se pune kafane Srpskim pjevacima koji su pare ubili unazad 10 tak godina
Isto kao i na Hayat tv ramazanski program dolaze u goste hafiz,imami,doktori islamski nauka itd...Zatim se prica o univerzalnim islamskim vrijednostima a ona ide muzicka numera. I one voditeljice se nisu udostojile pokriti kako tako bar u toku emisije. Neka tradicije koju gaji islamska zajednica i nas narod jer oni kazu da tako rade citav zivot.
I Bajram ste unovcili - sramota!
Mi smo ovozemaljska sramota muslimanskog i bosanskog roda. 80% nas je pijano i s prozora gledam ovu trojicu sto navodno ispostise a sad ispred zgrade leze na cesti nemogu potrefiti ulaz u haustor.
Još uvijek vjerujem u bajke... Uprkos svemu... U inat... Ja sam mimo Svijeta... I neka sam, neko i to mora biti