Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koncert je bio solidan,a moke nije bio oduševljen jer ga je treba ispalila
Koncert je bio skroz ok. Svirali su oko 3 sata sto je vise nego sto traju prosjecni koncerti. Pored novih pjesama svirali su one stare koje dugo nisu izvodili. Izmedju ostalog \"ovo je balkan\". Takodjer su svirali tonu malo vise \"poznatih\". Dva come back-a su bila. Struktura publike za moj ukus je bila malo \"cudna\". Pretpostavljam, posto je bila promocija cigareta Royal da je dosta karata bilo podijeljeno. Al tako se moglo razlikovati one koji su tu dosli radi \"mojih drugova\" i one koji su tu dosli ostalih ne tako \"in\" pjesama. Ja sam mnogo vise zadovoljna i odabirom pjesama i zvukom nego ljetos. Al eto, nije se rodio onaj ko je narodu ugodio ;)
Volim Bajagine pesme!
koncert je dobar!
Bilo je divno sinoć..nemojte biti hejteri i nacionalisti,opustite se i uživajte. Hvala Bajagi, nadam se da će uskoro ponovo doći u Sarajevo..
Ko god dodje ne valja ako gostuje folk pjevac uvijek komentari tipa vidi faca sve nepismeno dodje pjevac zabavne opet ne valja opet face nepismene samo me zanima ko ste vi i kako izgledate.......
Čovjek napravio strašnu atmosferu za sve oni koji ga vole i koji su došli da ga čuju :)
@ zumbul. koji ti je nick papak jedan, a što se tiče narko smrde Lukasa, zovi ga kući pa neka ti dipli. Da je po mom on bi trebao biti uhapšen i kontrolisan na narkotike.
Kad su poceli svirati i kad su zavrsili,ako moze neko reci :) Hvala .
Pa zar ove iko vise slusa?
Jel to koncert za veliku Srbiju.
dok je budala pametni ce zivit
JE.BO TI BORA SVE ZENSKO KOJE IMAS U PORODICI
RIBLJA CORBA BI TREBALA DOCI - TO BI BIO UZITAK
ZIVOT JE NEKAD SIV NEKAD SIV NEKAD ZUT
Gledajuci slike publike koja je prisustvovala koncertu ,nisam vidio niti jednu pismenu facu , vjerovatno ih vise u kasbi i nema ako ih je ikada i bilo ,jadno.