Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjesma nije loša kad on sam pjeva ali kad ova tz. pevačica Kaya počne da zavija onda je čista nula, bolje rečeno katastrofa. Sretno ADNANE
Ovaj se čovjek nikad neće vratiti u Bosnu. Srbija majka!
strasan je: http://www.youtube.com/watch?v=SwfqHE9w8F4 hahaha...oPlakah
vidi KOALE ja i zaboravio da postoji hihihi....KOALA...
Jest da ga naravno podrzavamo jer je iz Bosne i Bosanac, al ljudi dajte, nema sanse da ova pjesma postigne slavu, nisam siguran za daljnu karijeru al ovo je prosjek....a slazem se, spot jadan, a i tekst moze proci al njegov glas nije za ovoga, ne pase mu ovaj nacin pjevanja i osjeti se, a ova djevojka, prosjek :)))))))))))))) toliko, zelim mu naravno uspjeh abd..... Ovo je bilo moje misljenje :)
bravo koala :D
ili mi se čini ili im se glasovi potpuno razilaze bar sudeći po mom sluhu...
pjesma je cak ok..tipicno emina jahovic... al je spot katastrofa...
BABOOJA
On bi trebao s ovakvim pjesmuljcima da napravi neku karijeru?! Tesko, mada mu zelim srecu!
To Babaja,legendo iz Živinica:-)) Puno sreće u budućnosti.
Dobra pjesma !