Muzika
0

August u Coloseumu uz Jazz Guerillu, Amiru, Džinovića...

Sarajevo-x.com
Zabava u Coloseum Clubu u augustu počinje uz jazz ritmove, te će se u subotu, 6. augusta 2011. sa početkom u 22 sata u ovom klubu održati koncert sjajne sarajevske jazz grupe Sarajevo Jazz Guerilla, kojoj će se ovog puta pridružiti pjevačica iz Banje Luke Marija Šestić.
Jazz zvuk u kombinaciji izvrsnih vokala garantuje sjajan provod.

Već 13. augusta s početkom od 22 sata sve posjetitelje Coloseum Cluba očarat će jednostavnost i ljubav prema sevdalinci popularne Amire Medunjanin, a njene izuzetne vokalne sposobnosti, uz specijalnu muzičku pratnju, učinit će da ovu noć pamtite zauvijek.

Dvadeseti august rezervisan je za jednu od najizvođenijih komedija u historiji sarajevskog teatra "Umri muški". Diplomski rad glumice Tatjane Šojić, u kojoj igra sa kolegama Admirom Glamočakom i Senadom Bašićem, postao je hit predstava koju ne smijete propustiti.

Predstava počinje u 22 sata.

A 30. augusta slijedi dernek koji se ne propušta. Proslavite praznik uz jedinstvenog Harisa Džinovića, sinonim za najljepšu narodnu muziku i sevdah i grupu Feedbak. Dernek počinje u 22 sata i traje dokad vi budete željeli. Stoga rezervišite svoje mjesto već sad.

Slavlje se nastavlja u Coloseum Clubu i 31. augsuta od 22 sata i to uz mlade i talentovane bh. pjevače Berina Buturovića i Adnana Jakupovića.

Izuzetni interpretatori muzike različitih žanrova, priredit će za sve prisutne vrhunsku zabavu do kasno u noć.