Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Armenci ista bagra ko i djikani
Možda puste one naše ublehe sa žicom umjesto ove koke.....
@Misstake otkud znas da su 11.?
Sve moze ici naprijed ali nacionalizam je to sidro koje vuce sve nazad.
@iamwho Po mom misljenju, patriotizam je ono sto mnogima fali, a nacionalizam je osjecaj pripadnosti naciji kojeg mnogi zloupotrebljavaju. Patriotizam se ne moze zloupotrijebiti, ili volis svoju zemlju ili ne volis, a nacija je promjenjivog karaktera, danas se neko moze deklarisat kao jedno, sutra kao drugo, medjutim PATRIA je jedna, i ona se ne moze nicim zamijeniti.
@iamwho Svejedno, kad je neko patriota, ne moze reci zemlja xy je moja jer je volim, prema tome zelim da je osvojim. Kad je u pitanju taj banalni nacionalizam, neko moze reci da je susjedna zemlja "njegova" jer tamo zive samoproglaseni pripadnici te nacije.
Koji su od ovih nasi da znam za kog da navijam... :) Kao Bosnjak sa velikim B da znam s kim od ova dva nepoznata naroda da se poistovijetim u najboljem duhu bosnjastva?
Crnjak je kad izrael 12 poena pokloni Njemackoj 😀
eto fuadu prilike da ih torbicom...
Treba i za to imati muda
Zastava im izgleda kao ona video igrica Tetris.
OVAKO SEXY I ZGODNA DAMA STETA DA BUDU IZBACENI.
din je zgodniji
Taman da Fudo i drustvo upadne
Evo, mozda Jala ponovo uleti na binu :)
evo , jasno ko dan da se ne tolerise pokazivanje bilo cega sto ima veze sa politikom pa tako ni performans bh predstavnika.
@hurmasica Mi samo postavili ogradu - to je, valjda, poljoprivreda, jok politika.