Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni su veće budale koje dođu da je slušaju, nego ona
prokleta istetovirana britanska drolja. Ko nju gotivi, nek mi dislajkuje komentar i nek ode da se rokne!
nemojte tako mozda su joj ubacili nesto u pice :P
e moj Adi, ja se vrlo diobro razumijem u muziku,ali ovpo nema veze s mozgom s to ona radi,ma da pjeva kao salvuj,da poznaje svaku vrstu muzike na svijetu ,da zna otpjvat i sevdalinku MUJO KUJE,ONA JE OBICNA DROLJA,I TI AKO VO SLUISASD,STAVRNO SI NEKI TIP,I GLEDAS,ONDA OK,ALI DA LI BI DOPUSTOIO SVOJOJ DJECI DA IMAJU UZORA KAO STPO JE OVA KRAVETINA AMY ,NOSINA.?
Bilo je i gore... Hahahahaahahahahahahahahahah
Jesu niže jer u Bosni vlada ima ogromna primanja pa to uzrokuje veće prosjeke...
KUD JOJ DADOSE SLJIVU DA PROBA !!!
Detaljan izvještaj Beogradskog skandaloznog nastupa na: http://www.ravnododna.com/amy-winehouse-na-avalon-festu-%E2%80%93-propast-karijere-pred-20-000-dusa/
Ma ja, osoblje iz hotela je krivo. Zaboravili su sljivu da sklone iz mini bara !! Meni samo nije jasno zasto su joj dozvolili da bavulja pijana po sceni 1.5h? Nasa posla, kako ne bi morali da vrate pare od karata.
Torabiju je posaljite, on je jedini koji je moze spasiti
zavrsi ce tragicno a onako \"mocan\" glas
podvalili joj neku srpsku brlju
loš horkan u Begešu malo joj se smučilo
\"Pjevačica je dobila STROGE upute da ne smije konzumirati alkohol nakon što je nedavno bila na rehabilitaciji od alkohola u Londonu, a osoblju iz hotela u kojima je Amy trebala odsjesti je STROGO bilo naređeno da uklone alkohol iz njene sobe. \" Ali je ona ipak STROGO odlucila da se ufiksa, pa da si STROGO napravi jedan BLAM (sto ce obicnim jeizkom reci blamazu).
alo, lepo ti kazem ti se lozis tu nesto..bice ti smesno kad ti se zemlja definitvno raspadne po svim savovima ;)
Ova koza je medju budalama samo jos zanimljivija... J...s budale koje je vole gledati...
Aaaaaaa jesi se ti uspalio.... J.e.b.u.c.k.a.j.u te statistike...