Predstavljen duet s Bennettom
0
Amy Winehouse bi danas slavila 28. rođendan
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bosanceros, oplakah druže @sax, boli me k. šta bi ona danas, nema je više na svu sreću
Muhamed Hevaija Uskufi je napisao prvi rjecnik bosanskog jezika - Potur Sahidija - 1631 godine, dakle 197 godina prije prvog srpskog rjecnika. Postoje cetiri sacuvana primjerka ovog rjecnika; jedan od njih se nalazi pohranjen u univerzitetskoj biblioteci u Uppsalli (Svedska).
ne želim nikome smrt, ali realno gledajući nju, bila je uvijek pod drogama, slike su grozne kako je izgledala, i onda se fol čudite što je umrla? daaaaaj, da se i ja pucam drogama i sutra umrem, bi li žalili? ne serite, sama se ubila!
na danasnji dan bi bilo koke ko koljena heehe
DA REZIMIRAM AMY JE BILA VRHUNSKA DROGERAŠICA !!!!!!!!!!
KAD ONA NIJE BILA NADROGIRANA ????? I NA OVOM SNIMKU SPOTU ILI ŠTA JE VEĆ, JEDVA NA NOGAMA STOJI KAKVI PRENOSI GLEDA NEGDJE GORE D R O G E R A Š I C A O Č A J N A JE FUJ FUJ FUJ FUJ
Mene je sramota ovih nekoliko gnusnih komentara. Kad vidimo takve komentare, onda se ne možemo čuditi što smo obični jad ovdje, u ovoj jadnoj zemlji i ovoj kasabi što se nekad Sarajevom zvala. Sram vas bilo na takvim komentarima! Amy je bila vrhunska umjetnica i dužna je svakog poštovanja! (pričam samo o njoj, jer je i članak o njoj - suvišno je reći koliko žalim spomenutu, a i nespomenutu djecu, koja tragično i prerano izgube život)
isto tako ti pricas o Ejmi, neko je mogao reci ... JB ih oni su balijska djeca... zapitaj se ti kao covjek kakav si kada pricas tako o ljudima koji ti nisu nicim naudili, kao ni drugima, a vise nisu s nama... ona je bila sve sto je bila, ali za sebe... Bila je vrhunska pjevacica i unikat na globajnoj sceni neukusa... meni je zao i malisana i nje i svakom normalnom covjeku treba da bude zao osoba koji su mladi otisli od nas... Nisu bili ni Hitler, ni Milosevic ni neke ubice i nepravednici da bi se o njima ruzno govorilo... Niti ti znas sta je ona trazila, niti sta je dobila ... Umrla je u 27 godini, nije sigurno u sreci iako je imala sve, njen zivot je pokazatelj da joj je nesto falilo... Ona je iza sebe takva kakva je ostavila trag, a pogledaj gdje smo dospijeli mi...
sva sreća za nju pa se ubila \"na vrijeme\". ovako će postati ljedženda!!!
A da me vidi babo kako poziram kako navijam p.i.c.k.a balijska
u malo prani dio tijela
svaka čast
jel ovo neki vic!?? xDD
I ona jadna djeca što su se utušila kod Maglaju bi uskoro slavili 11. i 12. rođendan da su živi pa to niko ne komentariše. Yebat je. Obična narkomanka dobila ono što je tražila.
I ja bi bio milioner da sam juce dobio milion