Muzika
382

"Amel je kralj, Amel je klasa": Sejo Sexon i Halid Bešlić podržali Amela Ćurića

Piše: L. Č.
Bh. pjevač Amel Ćurić uoči sutrašnjeg finala na popularnom muzičkom showu X Factor Adria dobija podršku sa svih strana, a ovaj su put to učinile i bh. muzičke zvijezde Sejo Sexon, frontmen benda Zabranjeno pušenje, te kralj narodne muzike Halid Bešlić.
Sejo Sexon i ekipa su nedavno održali i koncert na sarajevskoj Dobrinji, a kako je bilo, pogledajte ovdje.

Amela Ćurića je nedavno podržao i bh. kralj narodne muzike Halid Bešlić, a video možete pogledati ovdje.

"Ovo mi znači mnogo, s obzirom na to da su tako velike legende iz dva različita svijeta muzike dali takvu podršku. Nakon Kornelija Kovača, sad i ove dvije legende, velika je to čast. To vam je kao da imate neku diplomu koju treba da potpišu dekani sa više fakulteta. Eto, ja dobijam te potpise", kazao nam je Ćurić kroz smijeh.

Podsjećamo, njega čeka finale u popularnom muzičkom showu X Factor Adria koje će se održati sutra navečer.

"Uzbuđenje raste, ja sam presretan jer sam na neki način i ostvario svoj zacrtani cilj, a to je ulazak u finale. Ako se desi i da pobijedim, naravno da ću biti još sretniji da će to biti jedna kruna na moju karijeru. Ako pobijedim, neću se uopšte ljutiti, ali neću se ni razočarati ako se to ne desi. Ako publika žiri zaista smatraju da sam zaslužio pobjedu, neka glasaju i neka tako bude. Ako misle da nisam, onda neka i ne pobijedim. U svakom slučaju, hvala svima na beskonačnoj podršci koju u ovoliko mjeri nisam očekivao", kazao je Ćurić za Klix.ba.

Istaknuo je kako je najvažnija stvar da, bez obzira na to kakav ishod finala bude, nastavi da radi i snimi neki singl u što skorije vrijeme i iskoristi pruženu priliku, te kako već ima neke konkretne planove i dogovore.