Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bezveze ste vi....
Gotivim ih potom,Amela,Davida i Ivu.Ko god ako od njih odnese pobjedu odlično.(moje mišljenje i nadanje) x) ali realno i ovaj put BiH hara X faktorom!I Ko piše da zatupljuje i da je ovo glupost.Neka mi objasni jel to boli nekoga što su sada poznatiji ili što nisu ostali kući sjediti ili po kafama hodati i ne uraditi nešto od života bar ne pokušati nešto što voliš u tome nema ništa loše a kod nas u BiH je to PROPALO i to čak.Bravissimo :)) Zato i idu van da se pokažu a i dokažu da mogu više mislim na Amela sada.
... ja mislim na Laetitia Casta sada :))))))
Jesi li novinar?Obično taj tip ljudi izvlači iz kont. Da ako ideš na ovo "dokazivanje da može više i bolje Amel" :)) Ali je simpatično moram priznati i odličan izbor predivna dama.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
nista protiv ova dva momka, ali emisije i takmičenja ovog tipa su u većini slučajeva (bar kod nas) zatupljivanje gledalaca i jedini način da neke zvjezde u tim žirijima steknu jos malo slave, medisjkog prostora i para. Gore su jedino jadni izgovori za reality tipa big brother, farme, parova i ostalih sranja koja bih zakonom zabranio jer su štetni po mentalno zdravlje.
bend One direction je trenutno jedan od najpopularnijih bendova u svijetu i ti momci uzimaju milione šakom i kapom. uspjeli su nakon nastupa u ovom shou. u americi imas desetine primjera kako nekog muzicara ili bend nastupi u ovakvim emisijama poguraju do zvijezda. big brother, farme, parovi i ostalih sranja nemaju veze sa ovakvim emisijama u kojima neko pokazuje svoj talenat. i jos mi samo objasni kako x faktor zatupljuje gledaoce?
Promijenićete pol? :D
Nek' su ponudili nesto novo. Svaka cast momcima.
tu ci pa ci
Dooobar, karburatormajstore :)))))))