Svirali sa dream team bendom
0
2Cellos obaraju rekorde u Evropi, SAD-u i Aziji
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba stisnuti pa reći da ovo nije ništa posebno. Možda za 1/4 finale \'Britannia got talent\'
Bilo je uvijek sto nam ne dodju neke svijetske zvijezde u grad. Pa zar je stvarno potreban jedan prosjecan Bon Jovi, Linkin Park ili sta ja znam ko? Za ciji koncert cete kartu platiti KM 40-100... Bili su nam ovi momci u gradu (pjevali za KM 20) i koliko vas je otislo? Zapravo, koliko vas je uopste znalo za njih? I licno vam kazem, bilo je fantasticno. Okanite se MTV-a i VIVA, nemate koristi od toga :)
ae ne serite vi sa komentarima ljubomornim koji nemate nista u zivotu, niste nista postigli u zivotu i nista ne ocekujete od istoga. imate samo komp i internet i bacate glupe komentare, izadjite malo napolje prosetajte postoji svijet i van interneta..
mene bi bilo sramota ovako svirat.. moraju promjeniti scenski nastup
sto je veoma dobar ranking ^_^
Nisu prvi nego deveti, ali kad izbacimo japanske muzicare iz rankinga ^_^
ovi su rinaka za 2 Ćelo\'s
Momci su nevjerovatni!Svaka čast!!!najbolji način za promociju vlastite zemlje i kulture!! Bravo momci!!! Čestita na uspjehu! Nevjerovatni ste!!!!