Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proizvod američke kvazikulture, popularizovan od strane medija kao neizostavan dio svakodnevnice, a prihvaćen od strane volova i krava kao način samoizražavanja i očuvanja sjećanja - doza: dnevno 500 puta po 1000...
A žene nisu ?
A zasto zene koje objavljuju puno selfija nisu spomenute, pitate se vi? Naravno, zato sto je ovo istrazivanje obavila profesorica Jesse Fox.
a sta je sa zenama, one se ko biva ne slikaju, a ovo je i ovako sve poludilo , stave slike kad su u vezi, pa onda zaruke,pa brak, pa vecera i rucak i gdje idu, pa onda kad dobiju dijete, muka mi je od takvi ljudi , najrade bi ih u grob poslo.
Ugledalo se muskinje na zene.
A žene koje objavljuju mnogo selfija nisu narcisoidne i psihopate?
Srecom ovo se ne odnosi na zene ;)
Dzeko psihopata
Sta je sa zenama, one ne? Ma daj molim vas.
Izraz je pederčina!
a oni koji objavljuju slike automobila su vjerovatnjo ljubitelji auta pa logicno
tj. zene.