Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh uh Dženny ljubim ti sisu :D :P
Desnu,ima ih male su ali su slatke :3 :P
Ja predlazem da mi posto nemamo sise, stavimo kapicu na vrh k......a, pa da i mi napravimo dekolte
pa bilo bi sramota da je zapustena pored licnog trenera, nutricioniste, masera itd.
predivna,,,a ovi komentatori su face ,,,,kako li oni izgledaju ako za Lopez mogu reci nesto lose,,primitivci jednostavno zatvorite lajava usta ,,,zena je simbol ljepote i tacka.
Jedno od najodvratnijih i najisfoliranijih stvorenja iz Holivuda. Mala, guzata, portorikanska droca. Naslov je pretjerano glup cak i za klix standarde.
dragi klixe! haljina NEMA nogavice. ovo na njoj NIJE haljina, vec kombinezon. izguglajte "haljina", da vidite sta se pod istom podrazumijeva.
jes al u mudima. zasto ne napisete koliko operacija je imala doticna da bi joj matora guzica izgledala mladja?
ma hajd sto je ona zgodna, nego ima li ovde kakva fina za ozenit :P
Vjerovatno najljepsa bogata i poznata cetrdesetpetogodisnjakinja (ja dugacke rijeci u pm) a koliko ih ima anonimnih koje vriste seksipilom ... ja ih znam bar sest koje su bolje od nje
Jadnica, nije primjetila da joj se haljina razderala.... nezgoda sta mozemo......
Dati joj macka!
cista 10-ka!
Lijepa jeste......a da je najljepša...hmmmmm...čisto sumnjam, prosto ne vjerujem 😉
taj vez
Prvoklasna latino milfača!
Dzevade, utece Me?e?a!!!!
Sada vozim bajk dok sam prije konje jahala.