Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mmmhhhmmm...Zajedno bi radili vjezbe za jacanje misica dna zdjelice...
Svijeca mi je zakon od malih nogu, a jednom sam i gledao na tv tu pozu, ustvari jaran mi pricao...Kontao sam i ja nekad probati, al znas kako je, sve danas cu, sutra cu...
troja ovjerio
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ova je prejaka za mahumtovac a tu je negdje oko napolitanke i siroceta.
uh mihaelice
Auff odgovaralo bi mi svih 30 nacina!
rodila se za bukkake
Vidi se na njoj da je sva pohabana
...jel i nju dragi klixo banovo? ...jedno 29 puta?
Ne može tebi niko papuča okrenuti što se tiče banovanja
Ova ko Muhamed Ali ili Klicko, kaze vlasnica nekoliko titula takmicenja ljepote. Mislim u ljepoti ne u boksu naravno. I bas ko i Ali, ona je 'the greatest' najbolja, i najljepsa svih vremena. Sjecam se kad je tukla onu iz Rusije i onu iz Amerike buraz na takmicenju u New york-u i Filipinima, svi smo ustajali gledati 15 rundi ljepote, pa onda knockout protiv Miss Brazila u 8 rundi, svi mislili ova ce je tuci Brazilkinja bila velik guz i sise i velik favorit, al kad se ova skinula u kratki bikinij i svi popadali i gotovo i narod plesao ulicama cijelu noc nakon njene pobjede. Wow. Al malo van teme, neznam jestel' culi, ja slucajno nasao na tu muziku na youtube, i vazda slusam ko Manu Chao mislim nije ista muzika al kazem vrlo dobro. Ali ima Rumunska ciganska ko nova narodna muzika, malo folk malo novo, zove se Manele, i stvarno super muzika, nije ko nas turbofolk nego bas melodicno, ne sva al ima par pjevaca ko neki zovu se "Asu si Boby" stvarno dobra vesela muzika rasturaju ljudi.
Ja bih tebe na 30 razlicitih nacina preko kauca preklopio.
sta god da covjek kaze malo je rec....
A ja se tupav cudim otkud preko 100 komentara... uffff Mihaela!
Vidio sam i bolje, hebo sam i gore
Dobraaaaaa...neka je jedno 3 dana da je gledamo
Uzeo bih je na svih 30 načina.
Lijepa.
konačno nešto vrijedno naslova
Čista desetka!