Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije po mom ukusu, sljedecu molim...
bezveze..
Jest, baš zato što je bezveze uspjela je da bude model i manekenka u Americi, a i Evropi xD Ne vjerujem kako ljudi svašta lupaju, majke mi
@lejlalea ? maksuz si napravio/ la profil da mi to napises?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
13. slika, quickie na livadi..... milina
Mala tanka si prekovise brate..
Inače stručnjak za modeling i tako to, pretpostavljam :)
Sinan Sakic Budi moja da te cuvam "Ja usamljen kao stena ti od dragog ostavljena hej malena reci svoje imal' nade za nas dvojeee (2x) Ref. 2x Budi moja da te cuvam i od kise i od snega da zajedno prebolimo ja samocu a ti njegaaa Ja jos voljen nisam bio a ti sama zivis sada hej malena ne dozvoli da se srce ludo nadaaa..."
@Misstake ....Soundtrack za Klix...Sinan...!!! Kada čitam tekstove ili gledam slike na Klixu u pozadini,skoro uvijek,ide Sinan...poezija našeg vremena!!!
Otkad su bradavice postale normala na klixu ? :D
Otkad je klix postao kuravela kao i ova doticna bradavicarka :)
iako je na nekim fotkicama skoro pa potpuno golišava...ne djeluje mi vulgarno... bas je lijepa..
haha Na nekim ti ne treba to skoro, .. ;-) A ja mislim da onako,, nekako nevino lice cini da fotografije upravo tako izgledaju.. lijepe crte lica.. Samo haha mislim da je malo mrsavija.. mislim da bi joj jos koja kila onako lijepo raporedjena bas pristajala.. ;-)))
@smiling Ma sta znam... men se uvijek svidjalo malo mrsavije tako da nisam mjerodavna...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ka'ce 'vamo