Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko da nisu mogli ispeglat onaj stolnjak na slici 13!
@Pretobiom zato je mjesanje alkohola tonbe!
Najgore kad se zeni mozak pomjesa, a to se desi kad se uda za voljenog covjeka i pocne toliko da ga hebe da se ne zna ko je ko u braku ....
neke to umiju i prije braka ;)
djes to BHSu pricat ... ovdje samo svoje pleme
moj broj,cista 10 ka
..uzmi me, primi me, obavij me..
ista AMra
slatkica je! :)
i to kako...:) a gdje si ti:)?
@Navijac_BiH ... ev me :) gdje si ti? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (151)
Fotografiju broj sedam bih preporučio za prvu stranicu najčitanijega Teheranskog dnevnog lista, jer mislim da bi se koliko toliko, povečao tiraž.
Ponavljate kao papagaji ono sto vam se naredi proko medija koji vam um pomracuju. Ide se iz kraknosti u krajnost tako da ili ubijamo drugacije od sebe kada nam se to sugerise ili zelimo da sebe ubijemo u njima mjesajuci se i unistavajuci svaku posebnost svake rase, nacije i vjere. Da smo trebali svi biti isti svi bismo bili isti. Drugog i drugacijeg treba cijeniti i pomoci i nikada mu zlo ne ciniti, a to je najteze iskusenje - dopustiti mu da bude drugaciji a ipak ga voljeti.
Hej, Bivsi u nekim aspektima se slazem sa tobom, ali zar nam priroda nije dala i tu mogucnost da odabiremo partnera neovisno o "rasi" Za mene ne postoje razlicite rase ( to su tamo neki odlucili da podjele ljudski rod u svojim kvazi "naucnim istrazivanjima". Postoji samo jedna rasa na ovoj nasoj planeti to je ljudska rasa. Ostalo : crno, bijelo, zuto, crveno, kosooko, visoko, nisko to su samo predivne nijanse naseg ljudskog roda. Razmisli malo.
Jos da joj umjesam jednog bosanca, kakav bi to mix bio
Dobra kombinacija na 15. slici, bikini, za plazu kostim, a naocale profesorke il bibliotekarske, pametna, cita, razmislja, politika, astromonija, al kad spusti knjigu covjece joj. Ne treba ih ni skidati naocale, taman. I like it, bravo.
Mene zanima da li postoji kinez crnac ?
Dodži da se mješamo
Napokon da su objavili fotke na insana da lici...
mjesavina je uvijek bila egzoticna
od svake "rase" pokupila najbojle...........lijepo mjesance
ma kaka rasa nego koje su vjere oto je bitno
Javolim cokoladne crnce. Ne one africke vec da ima malcice bijelih gena. Ufff...oni su mi...