Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolju trebu još niste stavili.
Onaje bomba jednom rijecju
Za ljubitelja dobrog guza, poput mene, ovo je prava poslastica.
Koka i pol matere mi
Ozenio bih je 🙃
JA GUZA I DOJKE MATI MILA
poklopac od pavlake
Kako bih se mazio s njom majko ovo je bas zensko
S ovakvom buljom pa da bude neuspješna ... nemoguće . . . !!!
S ovakvom buljom pa da bude neuspješna ... nemoguće . . . !!!
u jbt!
Od kada je skidanje do gole kože manekenstvo? Manekenstvo je umjetnost, a umjesto novinara članke rade đikani pa ovako nešto nazivaju manekenstvom!
Sta li ove latino zene jedu pa su ovsako napredne i siroko u kukovima, da se reko me izrazvam drugscije :-D :-D Brate dobre su, nema ljepsih zena !!
Vatrena plava krv.
@TheOstruga :-)) ... ni kriva ni duzna:)) ... hvala na blagoslovu :-*
@pazi_ujedam <3 nije vrijedno za pricu... banovali comija par puta u roku od pola sata, ja napisala samo jedan- dva kom. i ... nista strasno... Gdje si ti, nedostajes bona, izgleda da si pravo u obavezama... Pozdrav ljepoto :-***
PRIKAŽI ODGOVORE (1)