Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rastavio bih je na proste faktore
Rastavio bih je ko (a+b) na kvadrat.
Olivia Munn bolja za klasu!
12% Bosne opsesira Srbima, a ostatak svijeta nije za njih ni cuo, dok su od Gvantanama do danasjih igrica obiljezili Bosnu, tih istih 12% kao teroristicku zemlju.
LOS POKUSAJ CET.NICE JADNI... SR.BI SU OBILJEZENI ZA VJEKE VJEKOVA !!
BiH na listi terorističkih zemalja u igrici \"Medal of Honor: Warfighter\" http://www.klix.ba/vijes ti/bih/bih-na-listi-tero rist ickih-zemalja-u-igrici-m edal -of-honor-warfighter/120 4230 15 I ne samo to.. Snajpersko gađanje po Sarajevu tema je video-igrice “Ghost Warrior 2” koja treba da se pojavi u avgustu kao nastavak jedne od najpopularnijih video igrica. http://www.youtube.com/w atch?feature=player_embe dded &v=Ob10NqVORyg#! Bosnjaci kontate li vi ove natuknice? Vidite li kako sam vas \"fino\" promovisao po svijetu i kako nas sad vide? Mislite li da je ovo bezveze ili uvod u nesto ozbiljno? Posljedice kada te ovako vide na zapadu su vise nego OZBILJNE a sad se vi nastavite za[3ebavati.
koji racku stavljaju Megan Fox kad je imala plastične operacije, termu vam holivudsku plastičnu
Meni je moja kona najsexy...
http://www.bludnice.com/index.php?topic=2712.0 Puno bolja
boljih treba ima u ferhadiji.
molim vas da sklonite gole žene sa naslovnice
ČUDO SE OVO MOŽE KOMENTARISATI...... OBIČNO ZA LJEPOTICE NEMA OPCIJA KONETAR!!!
Po meni, najzgodnija, najseksipilnija i najzenstvenija manekenka danasnjice! Vitka, visoka a opet ima grudi, bokove, guzu i izgleda zdravo! Kako joj zavidim...
kejti peri jedno deset puta jaca od ove kokoske
samo zato sto je cio.nista i radi za njih...