Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uletio bi joj: "Ispo ti je papirić." Ona bi rekla: "Kakav ba papirić?" A ja bi onda njoj: "Iz kojeg si ispala bombončiću."
Lunice, isp'o ti je papirić =)
A nije, to mi je tiket ispo =D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
imam osjecaj da na ovom svijetu stvarno ne postoji nijedan muskarac vrijedan da se postavi kao na primjer "muskarac koji prelazi ljepote........" izgleda da su stvarno samo zene ljepsi pol ........mora da je tako...........KLIX ????!!!!
Eh sad, nebi da se falim, al nisu mene jos otkrili :-)))
KLIX je ŠKRT
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
ova joj je najbolja ;D http://static.wixstatic.com/media/756b64_6dbe8b90f6a747da832e713affd31059.jpg_srb_p_600_865_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srb
dobre noge a i ostali dijelovi ;)
Uh,secerna bolest. :P
Ovo treba gletovat i kitovat ... detaljno.
Heeeej slatkih joj prsticha =P Pa bash su medenasti i slatki i svashta! =))
In the reason that care.... I try to discover a whole day and so, when a cloud disappears, a secret returns in my mind recalling the young soul and the world of your dreams... Francesco Sinibaldi
Realno za hebat jeste, za drkat nije..
Moj pojam za drz' i ne pustaj. Otreso bih je ko kacavenda djecaka :D
bez lažne skromnosti...imao puno bolje
valjala bi za skratit vrijeme na strazi :-)
Boga mi je ušušna što bi Bosanci rekli :D
Ljudi moji da mi je vidjeti ujutru bez sminke:)rasceputanu i ...hahaha
Ima iste stikle kao i ja =))
Jeeeeee! haha =P
Ista moja zena
nije ti lako/lahko