Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjece ovo nije normalno! Pa ovo je nadmasila sve ove do sad zajedno! I ja ostajem pri tome: 1. najljepse zene su na podrucju izmedju Balkana i Perzije, ukljucujuci i Kavkaz a i Balkan naravno. 2. nema prave ljepote ispod 30! sve ispod je tanko, nasminkano, jos nezrelo!:)
Ima i kod nas ovakvih , samo se kriju
Ova mi se bas svidja, priznam. Ona je vratila sexy nazad, kako kazu u prevodu. She brought sexy back.
Podero bi je ko budala 100 maraka
Ko GROM je!
Ma ko te pita samo daj :))
uhhh
volim je
nekako mi se ,,Redovnik koji je prodao svoj Ferrari'' ne uklapa ....:P
odličan izbor štiva, naročit coelho.
"Da sam ja neka vlast Da sam ja neka vlast ja bih sebe prvo doveo u red srcu bih zabranio osecanja sva i za kaznu ga zaledio u led Da sam ja neka vlast na istom mestu skupio bih slicne meni da daju zakletvu da nece nikada sudbinu u ruke dati jednoj zeni Ref. Kad ti kazem "volim te" sakrij mi pica i ostre predmete uvek samog sebe povredim zbog balkanske duse proklete Kad ti kazem "volim te" jedini nacin da se pozar ugasi je da me zatvore..." Sinan S.
@Odkud ti,u pola 3 ... kod tebe uvijek veselo :) samo pjevaj, drug!
@peanut ...pjesma nas je održala... :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije Krivi Rih nego Krivi Rog .....sto pisete sto neznate
ma je l' to garavo, mora valjat' !
Admire hfala na slikama vaku tražim još osrednje škole mati viče nemoj sine vaka ti dođe s djecom kućeš onda?
..Hebena ova Čečenka
Armenka ..nije Cecenka
@spreca..komsije, nema veze :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)