magazin
0

Bujna Varda Martirosyan, ljepotica s Kavkaza

Klix.ba
Vardanush Martirosyan, poznatija kao Varda, je plesačica, pjevačica, glumica, dizajnerica i svjetska prvakinja u plesu. Varda je porijeklom iz Armenije, a rođena je 3. marta 1985. godine u ukrajinskom gradu Krivij Rih kao šesto dijete u porodici.

Studirala je na Sportskom fakultetu u Kijevu, gdje se usavršila kao fitnes trenerica i koreografkinja, a nakon toga je upisala i studij režije na Fakultetu za kulturu i umjetnost, također u Kijevu.

Lijepa brineta ženstvenog izgleda vodi vrlo aktivan život te ističe da je vrlo ponosna na svoju samostalnost. Govori armenski, ruski i ukrajinski jezik, a trenutno je vlasnica jednog ženskog salona ljepote i linije kupaćih kostima. Živi zdravim životom, preferira vegeterijansku ishranu, a omiljene knjige su joj "Parfem", "Veronika je odlučila umrijeti" i "Redovnik koji je prodao svoj Ferrari".

Tridesetjednogodišnja svestrana ljepotica trenutno zbog posla živi u Moskvi, a slobodno vrijeme najradije provodi u Jerevanu. Pune usne i divlji pogled, uz određenu dozu seksepila, formula je za zavođenje jačeg spola.