Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A divan naslov, bjezite od realnosti umjesto da se suocimo sa njom, kao da vec ne bjezimo, i rukama i nogama se cupamo da pobjegnemo od nje, ali nas stize na svakom koraku.
Najbolje od najboljih!!! "kako sa markom prezivjeti mjesec" "1001 noc bez vode,struje,a i plina" "krompir na 100 nacina" "dojave i sigurice na kladionici" "Africki kuhar sa cijele 2 stranice" i mnoga druga djela.....
Ovo kod tebe sve naučna fantastika na štandu? :)
sta cu kad smo u SF filmu!? alieni oduzimaju sve! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Poenta sajma - prodati standove. Krompir - izdavac Sahinpasic. On koji prodaje knjige i neko ko prodaje krompir - rade na istom principu. A za ovog Ajdina znam da je zadnje sto je procitao - Orlovi rano lete.
tdk šahinpa...ć
sačuvajte koji bug, info, mrežu i sl, po cijeni 3 za 1 KM, nema veze što je od prošle godine.....
Ma kakve knjige, kakvi bakrači? Mene je stid ijednu knjigu uzeti i čitati kad vidim ko ih sve piše! Nives Celzijus, Ana Nikolić, Zlatan Ibrahimović i sl. STIDIM SE! Nijanse ove i one boje? A planine su odjekivale? Pored Nobelovca našeg? Maka Dizdara? Vlade Mrkića? Izeta Sarajlića?
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH u petak saopštile da 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
koliko kuknjave u članku, čemernije sajam zvuči nego surova realnost :S
Surova realnost je da nema plata, a to carstvo kosta najmanje 10 KM po komadu. Ko ima da odvoji, odvojice i dodace jos jednu knjigu u svoju stalazu, a ko nema, taj bome i nece, a i sta ce mu kad ih uglavnom i ne cita, jer covjek koji nema za hljeba, ne zanima se Tolstojem. Sta si napravio, nista. Sajam - lose organizovan, glupost.
Šteta pa će ovaj salon brzo zatvorit' zbog male posjete, da ste otvorili kladionicu bio bi vam mal' prostor i siguran biznis :-)))
Ali molim vas, shvatite da svak ziv moze napisati knjigu. Vjerujte provjerenim kljigama pretezno iz obrazovanih drzava poput Evropske unije. Ni po kakvu cijenu citati nesto iz propalih regiona a specijalno ne gdje ima zelenila i opet propali, jer ti su naj gluplji ljudi na planeti, bivsi komunisti.... itd.
Moze li se naci ''Islamska deklaracija'' od Alije Izetbegovica ?
Obavezno štivo.
Malo je neisplatno placati stotine maraka knjige a clanstvo u biblioteci iznosi 15 KM, protiv takve konkurencije ne mozes..Jer svatko ko puno cita, meni recimo bi trebala jedan posebna prostorija u kojoj bi drzao sve sto sam procitao do sada, a opet cijeli fondovi nasih biblioteka su strani pisci.Strane pisce imaju i po nekoliko kopija, a Otkup sirove koze A.Sidrana nemozes za ljeka dobit.
Bez uvrede, al' komentar ti nekako "neispravan" za nekog ko je tol'ko knjiga procit'o..
Nije neispravan, komentar mi je logican, najvise bi volio da imam zasebnu prostoriju u kojoj bi mogao da cuvam knjige koje volim citat, vec 5 godina sam clan biblioteke Grada Sarajeva.S obzirom na ekonomsku situaciju za knjigu je jako tesko izdvojiti.Knjiga je hobi, a svaki hobi iziskuje svoje, u situaciji u kojoj smo mi jako je tesko izdvojiti lupam 50 KM ili vise na mjesecnom nivou uz sadasnje place.To je realnost...a zelje su jedno.
Vidi Sahe, ocelavio koliko bjezi od stvarnosti...
Gleaj sahinpasica knjiskog mafijasa... knjige kod njega 10 puta skuplje nego inace... jos malo pa ce reket uzimati od ovo malo jada sto cita i kupuje knjige...
Jest fakat Sahinpasic zna biti crv..