Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno hrabrost je doći pred sarajevsku publiku kao stand up komičar. Sretno!
@Prisoner627 tvoj komentar je potvrdio moj! čak donekle i dijelim mišljenje jer jednostavno smo takvi, imamo odličan humor, ali nećemo oprostiti ako neko pokuša zaraditi koju markicu tako što sebe etiketira kao komičara.
naše podneblje i naš mentalitet jednostavno nisu za stand up komedije. na bht su nedavno prikazivali stand up komičare, vjerovatno su ovo isti učesnici. znate onaj osjećaj kad vas je stid za nekog drugog. e to su ti stand up komičari.
@as83 Jao istooo...
haha da. stvarno kad sam gledao meni je bilo neugodno zbog njih :)
Zenske komicarke u BiH na aparatima :))
..gledam ove tri i sjetih se dugonje, trbonje i vidonje 😂😂😂😂😂😂😂
ako su ovo zene...onda sam ja bred pit
Prosla su vremena autenticne komedije kao npr.Andy Kaufman, danas svako hoce da bude smijesan. Gledao sam ih na cc, nidje veze iskreno.
ima li kakva stand up komicarka sa hidzabom u vas?
Zašto ove duhovite žene izgledom neodoljivo podsjećaju na muškarce? Pa ja, ne može se sastavit da bude duhovita i lijepa nikako... :)
možda je ovo smiješno u srbiji, hrvatskoj i sloveniji ali ovdije u bosni je ovo žalost. ko da sam na sedmini ili četeresnici bio. strašno
kebare
Kad je nama Maca najpoznatiji stand up komicar onda moze biti svako.
Ja dozivljavam transfer blama kad gledam ovakve i slicne komedijase
nula bodova... blijedi pokusaji kopiranja komicara s one strane bare...
Mislim da nazor nasmijavaju publiku da se zaradi koja markica a da su u sebi jako tužne i depresivne.Pozz.
Vidi ove lijevo, isto mali Izo Spahović.
Nekako su i u faci karikaturalne. Ne mogu da zamislim ljepoticu kao stand up komicarku.