Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko vec trlja ruke... halal para
E vala mogli su se i usrani Arapi počešat po guzici pa nam pomoći da neke stvari postavimo na noge....ali djaba, stariji su guzni užitci, lov, konji, sokolovi, kurvaluk, razvrat i ostale perverzije....dadnu oni tu i tamo po koju "kap iz okeana"....dotle su daleko otišli da su hadziluk pretvorili maltene u turizam.
nadam se da ce novac otici bas za sta je namijenjeno
donacije u nasu drzavu moraju stizati i ovoliko godina poslije rata ccc kadar sda stranke nam drzavu pokrao i ove pare ce neststi kao i sve do sada