Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ugašen muzej=ugašena kultura, ugašena kultura=ugašena nacija. Dalje se ne treba govoriti.
Kakva nacija? O cemu pricas?ne postoji bosanska nacija,a zasto je to tako pitaj druga Tita..
Svjedok postojanja kulture i života naroda na ovim prostorima su Povelja Kulina Bana, Stecak itd.. Bio ti s, b ili h danas kada strancu nema ko da objasni te svjedoke historije, sutra kada tvom unuku ne bude imao ko da kaže "Sine ovo je povelja iz koje se vidi da su naši preci bili civilizovani i trgovali" lagano ćemo postati divlji narod koji ne zna ništa o sebi, a nece znati jer je zaboravio, a zaboravio je jer nije ponavljao!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Otvarajte ovu oazu umjetnosti!!!!
e sada ako se budu gledali komentari sa klixa vezano za cevljanovice i koncert d Merlina večeras ce biti 100 000 u muzeju onako bez tereta mislim da ce saobraćaj blokirati do 3ujutro velika je sila naroda koja ce nagrnuti...
Za vijeme izlozbe pjeva Cica uz pratnju singiduruma.
Nako lijep muzej, ima i zivotinja i alata iz srednjeg vijeka i bosanska soba i svega, a zatvoren zbog politike i govana, fuj.
Ovo je tuga, umjesto da se otvori još 5-6 muzeja i ovaj, najznačajniji u BiH i među najznačajnijim u bivšoj Jugoslaviji stoji kao kostur dinosaura. Bez institucija kulture je i moguće da se javlja znatan broj komentatora (i na ovaj članak) kojima mržnja, oponiranje i odbijanje da shvate druge predstavlja suštinu života. Da su pročitali Andrića i njegov opis opstajanja mržnje u BiH možda bi i pokušali razmisliti. Ovako, udri.
Sigurno je i vlasnik bika pobjednika iz Cevljanovica donirao koju KM ne bi li se ova izlozba odrzala.
Pogledajte sta ce se svima nama desiti ,ako se ne zaustavi masovna imigracija iz primitivnih djelova svijeta . https://www.youtube.com/watch?v=-ALxHupi8s0 PS.MOLIM SVE --- Posjetite i lajkujte: http://pandora.kreativisti.org
zatvoren muzej je odlican pokazatelj da je predrasuda da su bosanci glupi sasvim tacna
Realno, ko bi i isao u muzej? da se unuttra organizuju bodljavine bikova, red bi se protegao do Dolac Malte. Ali ovako, niko ni ne ulazi u muzej. Jedino da kakav crveni tepih prostru ispred ulaza, i stave dvije tri kamere onako, odmah bi se skorojevici nacrtali u svecanim haljinama i odijelima, jedino to. Prva femili Ganic, oni bi dosli djuture.
Tugo moja: "PRIVREMENO".
bespotrebno je otvarat muzej..kod nas se koristi ono sto bi trebalo biti u muzeju ..npr tramvaji
Napokon, bar na tren da