Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jolie je toliko wow!!! Ne znam sta da se kaze za ovu zenu-ali uzbudljivija,inteligentnija,seksipilnija i najvaznije zena koja nesebicno stoji uz izbjegle i prognane-godinama-iz toliko razlicitih zemalja-je nejvjerovatna.Kao majka,kao neko ko je otvorio vrata i dao dom i buducnost posvojenoj djeci-Zasluzuje divljenje. U tako ispraznom svijetu show-biza ova zena je stvarno drugacija i apsolutno je volim.
https://www.pinterest.com/search/pins/?q=angelina%20jolie
A to sto se drogirala vjerovatno svakom´ moz´ da se desi???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zana je zmaj...
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Ja volim [Bosnu i Hercegovinu]
Smece od zene,smece od filma.Za pare snimila film koji veze s vezom nema.Nista gluplje i gore nisam pogledao 5 min.Film dobio najgore ocjene kao tresh strogi.Jedino bosnje odusevljene.
uh,***t.e,snimiš film u kojem prikažeš vlahe kao zločince i odmah eto nagrada
Angelina Jolie najljepsa
"Koja je ostvarila glavnu ulogu u prvjencu Angeline Jolie". Ispravno se je "prvencu". Znam da vama lici na ekavski pa je prekrstiste u "prvjencu", ali malo je previse cak i za kliks "novinare".
Niko od vas nije upravu. Kaže se "prvijenac" i ne bi bilo loše da zapamtite. Postoji jedno 'grubo' pravilo - kada se sporni dio riječi na ekavici izgovara duže, onda će na ijekavici biti "ije". Kada se izgovara kraće u ekavici, onda će biti "je" u ijekavici. mleeeeko -> mlijeko svetlost -> svjetlost Itd...
@cop21 Prvenac nema ijekavski oblik.
https://www.youtube.com/watch?v=_B9WQ5703ws - WITH ENGLISH TRANSLATION!
wtf...? :S
aha ok :) Nebi mi nista jasno hehe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
joo selme male od sporednih uloga u nasim serijama do ovog se doslo SVAKA CAST ZANA MARJANOVIC
Jel ovo pujdo ?
I dalje ima prelijepo lice
Neki dan sam pogledao film, ima veze sa realnoscu u proteklom ratu, ali ipak je to film, prema tome mogla je Andja da ubaci neki´ hepi end a ne onakvo sranje!!!
Ja volim [Bosnu i Hercegovinu]