Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
harise a i dragi ljudi u najuspjesnijoj kompaniji na svijetu ,ikad.......grad sarajevo je saznao da ste isli s predstavom klasni neprijatelj u podgoricu i da su oni sve platili ,,,,,po ko zna koji put....... dali su dnevnice 40 evra a vi ste glumcima podijelili po 10 eura..........kako te nije stid,stidiiiiiiiiiiii se prokleti covjece zasto ne izdate saopstenje da su svi glumci koju su bili u najuspjesijoj kompaniji DALI OTKAZZZZZZZZZZZZZZZZ malom harisu. ps. fudbal,fudbal....stari moj...za k.......
Vrijeme da pocnete i nesto raditi, pa ako mozete to i da prodate eto love. Jednostavna metoda koja upraznjava skoro vecina uspjesnih teatara u svijetu. Jer ako vam publika ne placa karte znaci da nevaljate.
Pa dosta je bilo Pasovicu, milione maraka si dobio za svoje PRIVATNE projekte koje samo u sarajevu cijene tvoji prijatelji i rodbina. Idi na zapad pa tamo kamci pare do mile volje, ako ti tamo ista daju. Mada, njima ne mozes bacati lavore kako si \"uspjesan\". Ni nasi politicari vise nisu budale,a nema ni Alije da ti daje sakom i kapom ko nekad. Dosta si sisao bez ikakvih rezultata. Da si svjetska klasa pa i nekako, ali ni u Beogradu i Zagrebu te ne bendaju ni 2%, sto bi mi u Sarajevu?
mora da je neko ko je odlucivao o davanju para, pogledao predstavu fudbal, fudbal.... zato im i nisu dinara dali...