Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crni dani su ne samo za kulturu nego za sve postene , cestite , iskrene, dobronamjerne i neiskvarene ljude u BiH.Zlatni dani su za muljatore, manipulatore, ulizice, drznike. Nazalost.
JE B EM VAM MA T ER BA LI JSKU ZAOSTALU U PI CKU, POLAKO ALI SIGURNO PRAVITE SVOJU MALU SE RI JA TSKU DRZAVU.
PETAK, 28. SEPTEMBAR 2012 Otvorena nova zgrada SSST-a Nova zgrada Sarajevske škole nauke i tehnologije, koja se nalazi u Studentskom kampusu na Ilidži, jučer je svečano otvorena u prisustvu brojnih domaćih i stranih zvaničnika. Simbolično presijecanje vrpce obavili su prof. dr. Ejup Ganić, rektor i osnivač ove škole, i rektor Univerziteta Buckingham dr. Terence Kealey. Promovisana je i nova generacija diplomanata na ovom Univerzitetu. Ganić je istakao da imaju najveću zaposlenost svršenih diplomaca, koja se kreće preko 85 posto. Za ovo ima para? Ima para da se djeci g00zonja obebjede diplome i poslovi kada zavrse SSST!!!
zasto se lazljiva, nasmijesena lica sa predizbornih plakata nisu pobrinula za ovaj problem??
J ednostavno sam u soku zar je moguce da se niko od vladajucih nije odazvao, sram ih bilo a vode kampanje sa estradnim umjetnicima za lokalne izbore...Ostala sam zapanjena, bez rijeci, zar je Sarajevo spalo tako nisko da vladajucoj garnituri ne treba kultura, ne treba umjetnost, ne treba zemaljski muzej sa neprocjenljivim blagom koji bi trebao biti izlozen i dostupan svima. Place mi se na sve to,jednostavno sokirana sam, narode dragi ne dozvolite da nam zatvore muzej VLADAJUCA GARNITURA VLASTI jer umjetnost, kultura, za njih ne znaci nista, nisu je nikada ni imali. Ogorcena sam.
Ma treba kakve kafice unutra otvoriti i eto ga, bit ce vazda pun muzej...
umjesto paljevine muzeja, moj direktore trebao si već tokom tri mjeseca bez plaće napustiti to rukovodno mjesto. za ovo stanje nije kriva samo jedna strana...
pa sad su ti izbori aktuelni, da bar lazno nesto oebcaju za muzej nego ni to =/
Ovo je na sramotu svih Bosanaca i Hercegovaca. Zasto dopustamo da nam brisu historiju? Zasto dopustamo da nam brisu naciju? Zasto smo se nasi ocevi borili, zivote dali? Da bi tek tako raspravljalo se o granicama drzave, da bi se stidili vlastitog jezika, da bi dopustili da i ono malo sto nas podsjeca na historiju, na korjene, na postojanje Bosne Prkosne i Ponosne stoljecima unazad i sto je svima ostalim trn u oku iscezne tek tako?? Zasto pljujemo sami sebi u lice i jos pri tome se smijemo?? Bosanci i Hercegovci da li smo zaista glupi ili je to sala stvarnosti?? Kada cemo lupiti sakom od sto i reci: Dosta je !?!!
Eto vam \'drzave za covjeka\', ..bala vas ona. Ono sto ni najveci dusmani nisu uspjeli, uspio je SDP.
GHJGHJ
Zemlja bez proslosti nema ni buducnosti.Upravo to neprijatelji Bosne na celu sa Dodikom zele da dokazu,a u velikoj mjeri im pomaze Bosanska politicka klika na celu sa Tihicem Izetbegovicem,Lagumdjijom koji vjerovatno nisu neprijatelji jer nemaju rezervnu drzavu ali su glupi u tolikoj mjeri da su cak opasniji i od najkrvolocnijih neprijatelja.Zemaljski Muzej je jedan medju hiljadu drugih primjera nebrige,javasluka i lopovluka nasih politicara.
evo kockice se javile da preuzmu muzej kao poklon... http://www.sutra.ba/novost/71532/Predlazemo-darivanje-Zemaljskog-muzeja-BiH-Hrvatskoj-akademiji-znanosti-i-umjetnosti-BiH
Treba nam jedan Anders Behring Breivik u skupstini....
Neka muzeja, i kulturnih ustanova, Neka džamija i crkvi !!! Nijedno nije uslovljeno drugim!
Neka ima para za plaćanje penzionog i zdravstvenog \"samostalnim umjetnicima\" Dinu i Selmi Muhedinović. j.bo muzej.