Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce prosjecan klikovac koji nije cuo dalje od brad pitta reci ' ko je ovaj hu ha ,sha on hoce..ili purivatra pokra sve...ili sff je postao sranje itd.." Braco kliksovci, malo obrazovanja vam nece skoditi.
Slazem se s tobom. Evo mog slucaja. Pogledam sliku, znam glumca. Procitam ime, ne znam ga. IMDB, ime copy-paste i skontam da sam gledao vise filmova gdje on glumi. Ma glumcina je, neka dolazi. Al' eto, iskreno nisam znao kako se zove.
@stu den, Haha, jakog ti podcjenjivačkog komentara :)))). Šta ti znaš šta klixoovci znaju pametnjakoviću? cccc A jesi se umislio. ccccc
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
hajte hejteri navalite pljujte ..sto god se u bosni organizuje vama ne valja ..ko god uspije pakas je
Bienvenido Frenkie Four Fingers
đe ti je zbunjeni Džoni da malo Fear and Loathing in Šeher Sarajevo...
Fantastican glumac,narocito sa Tommy Lee Jones u filmu Hunted
Uloga k'o Lado u Savages mu je super.
Traffic i samo Traffic i kao Che
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Klix.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Klix.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Klix.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
Fear and loathing in Sarajevo :D Welcome Dr.Gonzo
Traffic i samo Traffic i kao Che
Dobro dosao...
Veliko ime za Veliki grad. Dobroošao u Sarajevo
Bravo organizatori SFF! Sarajevo opet centar svijeta😍😍😍
znate li vi šta je veliki glumac?
Benicio Del Toro je glumac vec sada sa statusom legende. Uopste me ne cudi da vas ima koji niste culi za njeg jer kad nam zatvaraju biblioteke, muzeje, pozorista, kina itd. znanje nam se svodi na ono sto naucimo u cevabdzinici ili kaficu..
Nama sff izgleda sluzi za ljecenje kompleksa nize vrijednosti? :))) Braaavo..kako smo samo bitni u svijetu..svi nam se dive kako smo vazni :))
dobro, sta se ljutis :))
Hocel Benicio odnijeti po pola kile pite ovim ljudima u holidej inu?
Ma neka su najVazniji svjetski mediji objavili vijest da nas posjecuje neko.. To je Vijest. Valjda smo postali kompleksasi, pa imamo potrebu da budemo u centru paznje iako znamo da smo rupa koja je Bogu iza nogu i da nismo nikakav centar svjetskih zbivanja (bar ne aktuelnih). Mi zivimo u proslosti, a vecina u sadasnjosti. I vrlo je bitno da se pise o nama j svjetskim medijima, dobro ili lose samo da se cuje za nas.. Kao da nismo dovoljno jadni..
Lil Wayne je puno bolji od ovog tipa :)