Večeras otvorenje SFF-a
0
Vidimo se na crvenom tepihu
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma prijatelju ovi kontraši nisu iz rs već frustrirani papci iz opštine ( pardon općine) centar vjeruj mi. ja idem , biće finih pica a ko ima nešto protiv nek ne ide i ćao
Veceras je Sarajevo center of the world :)) A vi armenci iz RS sidjite s brda da vidite sta je glamour heheh
znaci sam otreba organizovati koride,i necemo biti duhovna sirotinja.kakvo razmisljanje!!!
Mislim da je na Bazenima Seka Alexić ili neko sl..pa eto, kome je SFF trn u oku, pravac Bazeni....
Nevjerovatno je kako \"neko\" (Purecavatra) pere pare na ovom \"festivalu\"...katastrofa..
jah, jesi ti VIP na festivalu?
za ... jebi mater svoju
@haha \'\'ovako dobar EVENT u Sarajevu\'\'-papčino,kladio bi se da si peder(pasivni naravno),kujo jedna sa čunom slučajno zalutalom među noge,ne vidiš dalje od nosa,garant ružnog i zašiljenog mater ti yebem.
BRAVO za sve one koji se godinama trude da u ovu Vukoj..... dovedu zračak radosti i glamura, na kakav većina našeg življa nije navikao! Sve što je ružno-za nas je to automatski i dobro. Dajte ljudi, okanite se blaćenja i omaložavanja i potrudimo se svi zajedno da ovu našu jadnu državicu izbavimo iz jada i čemera u koji su nas uvaljivali desetljećima!!!! A SFF je odličan put prema izlazu iz mraka.
... 12.08.2009. u 09:04 dovoljno je vidjeti rezultate ankete sa ovog sajta o ovom \"spektaklu\" da nam bude jasno koji je to seljakluk i neki vjestacki kich. _____________________________________________________________ naravno...jer takvi kao što si ti i popune tu anketu i jeste samo za koride i vašera samo pokušavate uništiti i blatiti sve što je dobro!!! Svaka čast na 15.SFF-u, i ako Bog da biće ih još mnogo
cuj ljubomornih zivotinjica sto se javljaju...hehe znam ja da vas srce boli sto ima ovako dobar event u Sarajevu i da bi si vene rezali, al neka, neka vas malo boli, mi ce mo da uzivamo hahahahahahaha koje budaletine
A sta ce papci se prave pametni misle da sve znaju nije se samo fazon spustiti sa balvanima u grad
Ima li nešto gore na svijetu nego kada materijalno-duhovna sirotinja pokušava da improvizira glamur.Ovaj SFF je nešto kao kineske tene od 10 km na kojima piše NIKE.
kako si ti zavrsio skolu pa ne znas da su \"petogodisnjice\" jubilarne godine
dovoljno je vidjeti rezultate ankete sa ovog sajta o ovom \"spektaklu\" da nam bude jasno koji je to seljakluk i neki vjestacki kich.