Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za te ''protjerane'' sarajevske Smrde obrati se Momčilu Krajišniku koji ih je odveo iz Sarajeva (i ja bih poslije takvih zločina otišao, naravno) uz naredbu ''I kosti svojih mrtvih iskopajte''. Ološu mrzilački, kako vas samo nije stid?
Volio bi da mi pojasniš kako su to protjerani. Granatama sa istočne strane?? SDS politikom??? Nije bilo nikog da vas tjera sa Grbavce, Hadžića, Ilijaša, Ilidže itd... nego vam je obečano da će te dobiti stanove Bošnjaka i Hrvata u Srebrenici, Banjaluci, Bijeljini , Brčkom, Brodu itd... a još ste dobili uputu prilikom odlaska da sve odnesete od vrata prozora električnih kablova utičnica i da onda sve uništite, pa ste onda ponovo tražili donacije da vam te stanove koje ste vi zapalili obnove da bi ih prodali. Udruženje ostanak haha.
Svi ste vi isti kao marko vesovic,kilibarda,karadzic,bjelopavlovic,halilovic,itd,itd. Voli Vas i Nas Crnotravac
Pa gospodine Bulajic mogli ste da snimite 1991 i 1992 film o ,,JUNACKIM PODVIZIMA CRNOGORSKIH OSVAJACA,, sjetie se Konavls,Cavtata,Kupara itd a sto se tice ,,opsade,, sarajeva. . pa kako svaki,ama bas svaki dan iz sarajeva moglo da ,,izadje 4.000 vojnika iliti bojovnika . .pa kakva je to OPSADA . VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE
veljko,se.rem ti se na ton film :))))))))
Po uzoru na "Bitka za Neretvu",treba napraviti film kako su "domaci" digli u vazduh Seferovu familiju
Ja režisera i sreće :) Svaki njegov film je parodija, a što je najcrnje, nije tako bilo zamišljeno :)
sori - ne mere :)
Ma g. Bulajiću, od Alije pa naovamo vi ovdje ni s kim više ne možete ništa bez mahalanja, koje obično rezultira negativnim posljedicama (po autsajdere). Ovaj narod se samo time i bavi od rata naovamo. Zavladalo neko mračnjaštvo brate. A bilo bi divno da je snimljen taj film ... Al eto ... kao i sve ostalo - ne može.
trebaju se snimat takvi filmovi sto vise vidim ljudi su poceli zaboravljat kraj kakvih zvjeri zivimo
tj. snimi danas. sve sto mozes danas ne ostavljaj za sutra!!!
snimi sutra!!!
Dobar članak. Ovi komentatori sve sami plaćenici stranaka i službi. Samo ljepite etikete.
Da, da! SDS i Krajisnik su napravili Kazane i groblje Lav, pobili Srbe u Pofalicima, itd, itd, itd. A, sarajevski "akademski" gradjani Caco, Celo, Juka i ostali su po bibliotekama citali knjige! Izgleda da si dobro upucen u "zauzimanje" stanova, interesuje me koji je Srbin zaplakao za svojom imovinom koju si mu ti "prijateljski" sacuvao.
Ma stipu ove zadojene nacionaliste. Oni su tumor savremenog drustva.
Pa isto kao i Tesla, Hrvatski Srbin. Znaci ja iz Sarajeva ne mogu biti Srbin jel? Skontaj se loma.
"NAJ BITNIJE JE DA VI ČOVJEKA NAPADNETE" ALI JE JOŠ BITNIJE DA JE ON SRBIN KOJI JE HTJEO DA PRIKAZE SVIJETU GOLGOTU KROZ KOJU JE PROŠAO NAROD U SARAJEVU U TOKU OPSADE GRADA. GOSPODO PROCITAJTE IZJAVU KOJU JE DAO. PA ONDA GA SUDITE. NE PIŠITE BEZ ARGUMENATA.