Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, ovo volim, dolazim obavezno
Neka i lijepih vijesti. Čestitke svima u IK \"Šahinpašić\", a gosp. Tajibu želje da ga vidimo oporavljenog na sljedećem sajmu.
good :)
\"Gradska galerija Collegium artisticum, osnovana 1975. godine kao galerija... čiji su osnivači bili Oskar Danon, Vojo Dimitrijević, Jahiel Finci i Ana Rajs, a grupi se priključuju umjetnici Ismet Mujezinović, Daniel Ozmo, Mate Bavlon, Emanuel Šamanek, Ubavka Milanković, Jelena Kešeljević, Milutin Jasnić, Matusja Blum i mnogi drugi. \" - citirano sa web stranice C.a. Eto, lijepo je znati, mada nažalost, mnogi ne znaju, a mnoge ne možemo ni kriviti... nisu ni imali priliku saznati, niti od roditelja niti nastavnika (čast izuzecima).
gdje dodje collegium artisticum???\'
to isti onaj kolegijum artistiku koji prokišnjava toliko da se mora krečiti svakih 15 dana? a još nek ima skenderija isključi struju zbog neplaćenih računa... doduše, neće ni po mraku niko KNJIGU baš ukrasti, nismo mi dotle dobacili. e, da su bar stripovi... ili, nedajbože, klopa...
BRAVO!
Svake godine je \"veliko snizenje\", a od snizenja nikad nista. I uvijek iste knjige, mozda 2-3 nova naslova. Daleko smo mi od SAJMA KNJIGE, nazalost.
@@@@@ Ima kod mene. Ako kupis dvije kile spustit cu ti za 3 marke. Nemere jeftinije.
bi radje da gorivo snize,ako moze
@joker Pa lijepo piše \"Collegium Artisticum\", a ko ne zna, to je u Skenderiji!
IMALI GDJE SNIŽENJA SUHOG MES
Stranka bude i prodje,znanje ostaje.Obrazovanoj i vrijednoj osobi sirom evrope vrata su otovrena,dok onaj iz stranke moze dok mu je stranke.Njemacka plava karta se dobije na osnovu obrazovanja.U Austriji crveno-bijelo-crvena isto na osnovu obrazovanja,ko je to dobio boravak na osnovu clanske karte u nekoj BiH stranci:)))
Ok klix, mogli ste navesti i lokaciju odrzavanja.
\'oće li biti romana od veselog četvrtka i agarthi comicsa?
hocemo snizenje zimse odjece i obuce
-Dotako sam dno zivota i jos uspravno stojim i sad gledam priliku da naplatim od onih sto su me doveli do ovg stanja....!